Title Image

Traiteur

Praktische info

Beste klant,

Onze gerechten zijn makkelijk op te warmen in de oven en verder zijn geen handelingen nodig.

Gerechten van de menukaart kunnen niet besteld worden tijdens ‘horeca-lockdown’. Enkel de hier onder terug te vinden gerechten van de traiteurskaart zijn beschikbaar.

Hieronder vind u de praktische info omtrent de bestelling plaatsen:

 

Bestellen voor 22u00 om de volgende dag  ’s middags af te halen. 

Bestellen voor 12u00 om de dag zelf  ’s avonds af te halen.

Afhaaltijden: 

Middag : 11u00 – 12u30

Avond: 17u00 – 18u30
Afhalen op zondagavond en maandag is niet mogelijk. 

Bestellen?

Overzicht

  • Soep
  • Voorgerechten / Tapas
  • Hoofdgerechten
  • Dessert
  • Menu
  • Valentijn ( vrijdag 12-02, zaterdag 13-02 & zondag 14-02)

 

Appetizer
  • Huis-bereid Garnaalkroketje -> 3 euro / kroketje

 

Soep
  • momenteel uitverkocht

 

Voorgerechten

 

  • Red label zalm ‘ in huis gekonfijt’ / komkommer / radijs / zure room -> 14 euro SOLD OUT
  • Zeebaars / caponata / Taggiasca olijf / basilicum -> 15 euro SOLD OUT
  • Rund ‘ Tataki’ / Thaise salade / wasabi / sesam -> 12 euro
  • Vitello tonato / appelkapper / olijf / rucola -> 12 euro

 

Hoofdgerechten
  • Kabeljauwhaas / schorseneer  / champignon / aardappelmousseline -> 21 euro SOLD OUT
  • Vispannetje / Zeeuwse mossel / Noordzee garnaal / julienne groentjes / aardappelmousseline -> 16 euro
  • Coquille ‘Dieppe’ / rucola / Stroza Pretti ( pasta )  / aardpeer / hazelnoot /  -> 28 euro SOLD OUT
  • Hoevekip filet  / groene kool / witloof / gekonfijte aardappel / bruine jus -> 19 euro SOLD OUT
  • Kalf filet  / spruitjes / gerookt spek / gekonfijte aardappel  -> 23 euro
  • Lasagne Bolognaise / Oud Brugge kaas / Mediterrane groenten -> 14 euro
  • Vol au vent ‘ hoeve kip’  / Parijse champignon / shii-také / aardappelmousseline  -> 16 euro

 

Dessert
  • Crémeux van chocolade / framboos / crumble -> 6 euro
  • Kaasplank ‘ Van Tricht, Belgian only ‘ -> 12 euro SOLD OUT

 

Menu SOLD OUT

 

Rode Poon
caponata / Taggiasca olijf / basilicum

***

Hoevekip fllet
spruitjes / witloof / gekonfijte aardappel / champignon

***

Crémeux
chocolade / framboos / crumble
-> 35 euro per persoon
beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag

 

 

 

 

 

 

 

Valentijn folder
vrijdag 12-02, zaterdag 13-02 & zondag 14-02

Afhaal:

Vrijdag 12-02 : 17h – 18h30
Zaterdag 13-02 : 17h-18h30
Zondag 14-02: 11h – 12h30

 

Menu 
Sharing is Caring

Noordzee krab
yoghurt / pompelmoes / kropsla / komkommer

***

Coppa de boeuf & Burrata
aubergine / basilicum aïoli

***

Skrei
Spinazie / prei / shii-také

***

Kalfswang
Stroza pretti ( pasta ) rucola / Pecorino

***

Tarte d’amour 

Sharing menu is te verkrijgen per 2 personen
85 euro/ 2personen

À La Carte

Appetizer

  • Gillardeau oester nr 3  -> 3 euro per stuk ( geopend )
  • Garnaalkroketje huis bereid -> 3 euro per kroketje

 

Voorgerecht

  • Noordzee krab / yoghurt / pompelmoes / komkommer -> 15 euro
  • Coppa de boef & Burrata / aubergine / basilicum aïoli -> 15 euro
  • Vitello tonato / appelkapper / rucola / olijf -> 12 euro

 

Hoofdgerecht

  • Kreeft Thermidor ( volledige kreeft, 500 à 600 gram) / venkel / courgette / gekonfijte aardappel -> 42 euro
  • Skrei / spinaziestoemp / prei / shii-také -> 23 euro
  • Kalfs-wang ‘ ragout’ / Stroza pretti / rucola / Pecorino -> 19 euro

 

Dessert

  • Crémeux  -> 6 euro
  • Kaasplank ‘ Van Tricht, Belgian only ‘ -> 12 euro

Bestellen?

Bel ons op 0468 54 15 87 of stuur een e-mail naar info@bistro144.be.
Alles mits bestelling!