Title Image

Take-away

Praktische info

Beste klant,

Onze gerechten zijn makkelijk op te warmen in de oven en verder zijn geen handelingen nodig.

Bestellen ?

 

Bestellen Bistro Holidays?

Bestellen voor 20-12 om af te halen om 24-12 of 25-12.
Bestellen voor 26-12 om af te halen 31-12.

Afhaal tijden :

24-12 : 10h – 16h
25-12: 10h – 12h
31-12: 10h – 16h

Bistro144 take-away Herfst 

 

Voorgerechten 

 

 

  • Huisbereide garnaal kroket ( zelf te frituren ) -> 5 euro / stuk
  • Red label Zalm in huis gemarineerd / komkommer / radijs / zure room -> 12 euro
  • Gebakken coquilles / groene curry / gepofte knolselder -> 15 euro
  • Vitello tonato / appelkapper / olijf / Barilotto -> 12 euro
  • Bekegemse foie gras / notenbrood / rode ui chutney -> 14 euro
  • Gelakt buikspek / wortel / curry -> 12 euro

 

Hoofdgerechten 

 

  • Catch of the day / spinazie stoemp / duxelle van champignon / witte wijn saus  -> 21 euro
  • Fazant ( filet en bout ) ‘ Fine Champagne’ /grond witloof / schorseneer/ gekonfijte aardappel   -> 21 euro
  • Herten ragout / peer in rode wijn / gekonfijte aardappel -> 17 euro

 

Desserts

  • Moelleux au chocolat -> 6 euro
  • Dag suggestie -> dagprijs
  • Kaas ‘ Belgium only by Van Tricht ‘ / rozijnenbrood / chutney -> 12 euro

 

 

 

Bistro 144 @ home for the holidays


->  af te halen op 24-12, 25-12 & 31-12

Praktisch:

Afhalen op:

24-12: 10h – 16h
25-12: 10h – 12h
31-12: 10h – 16h

 

 

à la Carte 

 

 

Hapjes 

  • Oester / vinaigrette -> 2.5 euro /  stuk
  • Gerookte paling / bloemkool / pickles -> 3 euro / hapje
  • Vitello Tonato / olijf / appelkapper -> 3 euro / hapje
  • Fazant kroketje -> 3 euro / kroketje
  • Sprigroll van hert / sesam -> 3 euro / hapje

 

 

Voorgerechten

  • Gemarineerde Red label zalm / dille / haringkaviaar / komkommer / radijs -> €15
  • Coquilles ‘Dieppe’ / risotto / pompoen / witte wijn saus -> €19
  • Gelakt buikspek / linzen / wortel / curry -> 14 euro
  • Huisgemaakte garnaal kroket ( zelf te frituren ) -> €5 / stuk
  • Bekegemse foie gras terrine / notenbrood / chutney -> €15

 

Hoofdgerechten 

  • Kreeft Thermidor / oven aardappel / Mediterrane groenten -> €46
  • Kreeft Belle vue / aardappel salade / tomaat / kropsla -> €46
  • Kabeljauw filet / groene kool / champignon / prei / aardappel mousseline -> €22
  • Fazant ‘Fine Champagne’ / witloof / appel / groene kool / verse kroketten -> €25
  • Kalkoen rollade ( Kerst )  Parelhoen filet ( oudejaar) / groene kool / spek / witloof / appel / verse kroketten -> €21

 

Dessert

  • Crèmeux / speculaas / peer-> €7
  • Brownie / chocolade / rood fruit -> €7

 

Menu 

Zeebaars filet / risotto / pompoen / witte wijn saus

***

Garnalen Bisque / zure room / crouton / kruidensla

***

Kalkoen rollade ( Kerst )  Parelhoen filet ( oudejaar) / groene kool / spek / witloof / appel / verse kroketten

***

Brownie / chocolade / rood fruit

-> 42 euro voor 3 gangen ( zonder Bisque)
-> 48 euro voor 4 gangen ( met Bisque )

Bestellen?

Bel ons op 0468 54 15 87 of stuur een e-mail naar info@bistro144.be.
Alles mits bestelling!