Title Image

Traiteur

Praktische info

Beste klant,

Onze gerechten zijn makkelijk op te warmen in de oven en verder zijn geen handelingen nodig.

Gerechten van de menukaart kunnen niet besteld worden tijdens ‘horeca-lockdown’. Enkel de hier onder terug te vinden gerechten van de traiteurskaart zijn beschikbaar.

Hieronder vind u de praktische info omtrent de bestelling plaatsen:

 

Bestellen voor 22u00 om de volgende dag  ’s middags af te halen. 

Bestellen voor 12u00 om de dag zelf  ’s avonds af te halen. 

 

Afhaaltijden: 

Middag : 11u00 – 13u00

Avond: 17u00 – 18u30

Afhalen op zondagavond en maandag niet mogelijk.

Bestellen?

Overzicht

  • Soep
  • Voorgerechten / Tapas
  • Hoofdgerechten
  • Dessert
  • Menu
  • Kerst, Oudejaar & Nieuwjaar

 

Soep

  • Preisoep -> 6 euro / liter
  • Bisque -> 8 euro / liter

 

Hapje

  • Huis bereide garnaal-kroketjes -> 3 euro per stuk

 

Voorgerechten / Tapas

  • Schelvis ( in huis gerookt ) / zure room / dille / komkommer -> 14 euro
  • Vitello Tonato / appel kapper / olijf / artisjok -> 12 euro
  • Foie gras terrine ‘ Bekegem’ / notenbrood / kweepeer -> 14 euro
  • Buikspek gelakt / Oosterse salade / mango / chili  -> 11 euro
  • Hert tartaar / rode biet / hazelnoot / dragon / ingelegde groentjes -> 12 euro

 

Hoofdgerechten

  • Tarbot  / prei / butternut /  geplette aardappel / groene kruiden  -> 23euro
  • Noordzee vispannetje / prei / wortel / aardappel mousseline -> 16euro
  • Kalfsragout  / tagliolinni / tomaat / salie / pijnboompit -> beschikbaar vanaf donderdag
  • Fazant ( filet en bout ) / champignon risotto / grond-witloof / spruitjes -> 23euro
  • ‘Fazanten vol au vent’ / wintergarnituur / verse kroketjes ( zelf te frituren ) -> 17 euro
  • Hertensteak / ingelegde peer / rode kool / witloof / aardappel rösti -> 21 euro
  • ‘Hazenpeper’ ( stoofpotje van haas) / wintergarnituur / verse kroketjes ( zelf te frituren ) -> 18 euro

 

Dessert

  • Rijstpap / kokos / ananas / passievrucht -> 6 euro
  • Panna cotta van speculoos  / clementine / koffie-> 6euro
  • Moelleux au chocolat / Vanille room / blauwe bes -> 7 euro ( beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag )
  • Kaasbordje / ‘Belgian by Van Tricht’ / rozijnenbrood -> 12 euro ( terug beschikbaar vanaf vrijdag 27-11 avondafhaal )

 

Menu

gekonfijte eend uit Bekgem
Oosterse salade / groene curry / mango / wonton

***

Kabeljauw
prei / butternut /  geplette aardappel / groene kruiden

***

Brownie
mandarijn / koffie

-> 37 euro per persoon
beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag

Bistro 144 @ home for the holidays

 

Praktisch
Bestellen kunt u:
per mail: info@bistro144.be
telefonisch: 0468 54 15 87
Uw bestelling wordt pas bevestigd na ontvangen van het gevraagde voorschot of het volledige bedrag. Deze kunt u in het restaurant komen betalen of via overschrijving op: BE83 1030 5435 3515.
Afhaaltijden:
24/12 9:00uur – 16:00uur
25/12 10:00uur – 11:30uur
31/12 10:00uur – 16:00uur

Kerst ->  de laatste bestellingen worden opgenomen op 22-12-20 tot 16h00

Nieuwjaar -> de laatste bestellingen worden opgenomen op 29-12-20 tot 16h00

Wijn
Tijdens de afhaal voorzien wij een shop waar u aperitief & passende wijnen kunt verkrijgen om uw feestmaal compleet te maken.
à la carte (zowel met Kerst als met Oudejaar)

 

Hapjes
Zeeuwse Oester / komkommer / zeekraal / granny smith €4 per hapje
Gerookte paling / bio ei / bloemkool €3 per hapje
Garnaalkroketje ‘ bomma’s recept’ / peterselie dip €3 per hapje
Rollade van hert / truffel crème / aardpeer €3 per hapje
Hazenpaté ‘Bistro144’ €3 per hapje

 

Soep
Noordzee bisque / crouton / zure room / kruiden sla / Noordzee krab €15pp
Witloofsoep / Belgasconne ham / bio ei / Oud Brugge kaas €12pp

 

Voorgerechten
Vitello tonato / pijnboompit / appelkapper €15pp
Red label zalm ‘ in huis gemarineerd’ / radijs / komkommer / yoghurt €15pp
Coquille / pompoen risotto / jus van langoustine €18pp
Bekegemse foie gras (terrine) / chutney van sjalot / notenbrood €15pp

 

Hoofdgerechten
Kabeljauwhaas / groene kool / champignon / aardappel mousseline / witte wijn saus €23pp
Civet van hert / wintergroenten / huisgemaakte amandelkroketjes €19pp
Fazantenfilet / witloof / veenbesjes / appel / groene kool / huisgemaakte amandelkroketjes €23pp
Kreeft Thermidor (volledige kreeft, 500 à 600 gram) / tomaat/ courgette / aardappel met look €37pp
Kreeft Belle Vue (volledige kreeft, 500 à 600gram) / sla / tomaat / aardappel salade €37pp

 

Desserts
Crémeux van chocolade €6pp
Tiramisu van speculoos €6pp

 

Kerst menu

(enkel beschikbaar voor afhaal op 24-12 & 25-12)
Gekonfijte zalm / blini / zure room / mierikswortel
***
Noordzee bisque / Noordzee krab / groene kruiden
***
Kalkoen rollade / champignon / groene kool / appel / huisgemaakte kroketjes
***
Tiramisu van speculoos

 

3 gangen (zonder bisque) €42pp
4 gangen (met bisque) €50pp

 

Oudejaars menu

(enkel beschikbaar voorafhaal 31-12)
Zeebaars / pompoen risotto / jus van schaaldier
***
Witloofsoep / Belgasconne ham / Oud Brugge kaas
***
Filet van parelhoen / witloof / champignonsaus / spruitjes / huisgemaakte kroketjes
***
Crémeux van chocolade / framboos

 

3 gangen €42pp
4 gangen (met witloofsoep) €50pp

Bestellen?

Bel ons op 0468 54 15 87 of stuur een e-mail naar info@bistro144.be.
Alles mits bestelling!