Title Image

Traiteur

Praktische info

Beste klant,

Onze gerechten zijn makkelijk op te warmen in de oven en verder zijn geen handelingen nodig.

Gerechten van de restaurantmenukaart kunnen niet besteld worden tijdens ‘horeca-lockdown’. Enkel de hier onder terug te vinden gerechten van de traiteurskaart zijn beschikbaar.

Hieronder vind u de praktische info omtrent de bestelling plaatsen:

 

Bestellen voor 22u00 om de volgende dag  ’s middags af te halen. 

Bestellen voor 11u00 om de dag zelf  ’s avonds af te halen. ( op zaterdag tot 12u00 )

Afhaaltijden: 

Middag : 11u00 – 12u30

Avond: 17u00 – 18u30
Afhalen op zondagavond en maandag is niet mogelijk. 

Bestellen?

Jaarlijks verlof 11-03 t.e.m. 18-03.

 

Overzicht

  • Soep 
  • Voorgerechten ( to share or not to share ) 
  • Hoofdgerechten
  • Dessert
  • Menu

 

 

Appetizer

  • Huisbereide garnaalkroketjes ( 30gr, zelf te frituren) -> 2.5 euro per stuk
  • Coppa de boeuf / parmezaan / groene kruiden -> 10 euro
  • Lam samosa ( +/- 55gr ) -> 3 euro per stuk

 

 

Soep

  • Kervel soep -> 6euro / liter

 

 

Voorgerechten

  • Red label zalm / radijs / zure room / haring kaviaar -> 14 euro
  • Langoustine tartaar / wasabi / koolrabi / komkommer  -> 14 euro
  • Beef-tataki / postelein / rucola / parmezaan / olijf -> 12 euro
  • Buikspek ‘gelakt’ / wortel / paprika / Hoisin -> 12 euro

 

 

Hoofdgerechten

  • Skrei-haasje / polderaardappel / pickles / bloemkool / spinazie -> 20 euro
  • Zeebaars-filet / inktvis / risotto / butternut / vadouvan / jus van garnaal -> 23 euro UITVERKOCHT
  • Noordzee vispannetje / garnaal / Zeeuwse mossel / julienne groenten / aardappelmousseline -> 16 euro
  • Kalf filet pur -> / jonge wortel / courgette / oven aardappel -> 23 euro UITVERKOCHT
  • Varkenswangetjes ( stoofpotje ) / Sint-Bernardus / oven aardappel -> 15 euro
  • Lamsballetjes / handgerolde coucous / paprika / courgette / raz el hanout  -> 15 euro UITVERKOCHT
  • Lasagne Bolgonaise -> 13 euro UITVERKOCHT

 

 

Dessert

  • Bloedsinaasappel / brownie / amandel / zure room -> 6 euro
  • Kaas ‘ Belgian only by Van Tricht ‘ -> 12 euro UITVERKOCHT

 

Menu UITVERKOCHT

Tartaar van rund ‘Oosters ‘ / wasabi / sesam / radijs

***

Rode poon / risotto / butternut / vadouvan / jus van garnaal

***

Bloedsinaas / brownie /  gember

-> 35 euro / persoon , te verkrijgen op vrijdag, zaterdag en zondag

Bestellen?

Bel ons op 0468 54 15 87 of stuur een e-mail naar info@bistro144.be.
Alles mits bestelling!